Veelgestelde vragen cursus Gezond Gezin

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus Gezond Gezin bestaat uit 10 verschillende modules.

In totaal zijn dit meer dan 100 korte video’s (1 à 2 minuutjes) die je in 2,5 uur kunt bingewatchen laptop, tablet of telefoon. Ze zijn allemaal ondertiteld en je kunt ze ook tijdens het wandelen luisteren. Handig!

🧡Inspiratie: heel veel ebooks met meer dan 75 recepten, tips en spiekbriefjes

🧡Motivatiemailtjes in je mailbox

🧡Coaching via je telefoon

🧡Masterclasses live via Zoom of kijkt de replay.

Via dit linkje vind je een voorbeeld video.

Hoe lang heb ik toegang tot de Plien’s foodacademy?

Na aanschaf van de cursus houd je twee jaar toegang tot de Plien’s foodacademy.

Wanneer start de cursus Gezond Gezin?

15 april start de eerste ronde voor de introductieprijs.

Ik heb afgelopen jaren diverse andere cursussen en trainingen gegeven maar dit is de meest uitgebreide cursus tot nu toe.

Ik wil graag een paar kilo afvallen

Als je mij bij komt om even snel een paar kilo af te vallen, dan moet ik je teleurstellen. Ik ga voor de lange termijn. Een gezond eetpatroon dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Bijkomend effect kan daarbij zijn dat je een paar kilo afvalt en je een minder opgeblazen buik hebt. En in het algemeen heb je meer energie als je gezonder eet, je zit lekkerder in je vel.

Ik hanteer in mijn stijl de 80-20 regel. Dat houdt in dat je basis (80%) gezond is en dat er daarnaast dus ruimte is voor ongezond lekkers. Maar ik leer je ook gezonde én lekkere tussendoortjes in mijn cursus!

En de module Liefde voor je lijf gaat je zeker ook nieuwe inzichten brengen.

Zit er persoonlijke begeleiding bij?

Ja, als je wilt kun je je vragen stellen in de speciale groepsapp. Het is echter geen maatwerk cursus waarbij we een dieet of voedingspatroon voor jou specifiek gaan maken.

Je leert van elkaars vragen en hierdoor bereik je de grootste veranderingen.

Is het alleen voor mensen met een gezin?

Zoals je gemerkt zult hebben op mijn website en social media richt ik mij in principe op moeders met kinderen. Maar hé vaders zijn natuurlijk ook welkom.

Ook heb ik een aantal cursisten gehad die (nog) geen kinderen hadden of waarvan de kinderen al het huis uit zijn. Mijn voedingsstijl is gewoon gezond (richtlijnen Gezonde Voeding). Meer groente en wat minder vlees zijn voor iedereen goed.

Mijn recepten zijn op basis van 4 personen. (maar heel makkelijk aan te passen)

Ik volg een bepaald dieet

Mijn stijl is gewoon gezond, maar ik ben zeker bekend met diverse allergenen, zoals gluten. Hier kan ik tips over geven. Het is echter niet zo dat ik speciaal recepten maak voor een bepaalde allergie.

Je kunt zelf het beste inschatten of je recepten makkelijk kunt aanpassen zodat ze voor jou ook geschikt zijn. En als je wilt kun je me hier uiteraard ook altijd een bericht over sturen.

Wat als ik de cursus toch niks vind?

Mijn ervaring is dat iedereen altijd veel leert en nieuwe inspiratie opdoet in mijn trainingen. Je frist deels wat kennis op, je geeft aandacht aan je gezondheid en je probeert nieuwe gerechten uit.

Ik ben hierbij je stok achter de deur met motivatiemailtjes en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Mocht je na 2 weken toch denken: dit is totaal niks voor mij. Mail me dan en ik stort gewoon je geld terug. Ik wil alleen tevreden cursisten die echt merken dat er dingen veranderd zijn in hun eetpatroon en in hun kijk op gezonde voeding. Daar doe ik het voor!

gezond_gezin_pliens_foodclub_coaching