Veelgestelde vragen Family Gezondheidsbooster

Hoe ziet de cursus eruit?

De Family Gezondheidsbooster bestaat uit 7 verschillende modules.
1. Meer groente- 2. Meer fruit- 3. Meer noten- 4. Meer vezels- 5. Meer slim tijd besparen- 6. Meer onbewerkte producten- 7. Meer water

In totaal zijn dit 80 korte video’s (1 à 2 minuutjes) die je in 1,5 uur kunt bingewatchen laptop, tablet of telefoon. Ze zijn allemaal ondertiteld en je kunt ze ook tijdens het wandelen luisteren. Handig!

🧡Inspiratie: heel veel ebooks met meer dan 75 recepten, tips en spiekbriefjes

🧡Motivatiemailtjes in je mailbox

🧡Vragenuurtjes, je kunt hier live bij zijn via Zoom of je vraag vooraf insturen. Je krijgt een replay om alles terug te kijken.

Via dit linkje vind je een voorbeeld video.

En een linkje naar hoe de Plien’s foodacademy werkt, vind je hier.

Hoe lang heb ik toegang tot de Plien’s foodacademy?

Na aanschaf van de cursus heb je nu géén 8 maar 12 weken begeleiding in de vorm van motivatiemailtjes en vragenuurtjes. In totaal houd je een heel jaar toegang tot de Plien’s foodacademy.

Wanneer start de Family Gezondheidsbooster?

8 september start weer een officiële ronde. Terug van zomervakantie, de start van een nieuwe makkelijk leefstijl.

Lekker op je eigen tempo bekijk je de video’s en de ebooks. Je leest en kijkt waar jij het meeste behoefte aan hebt. En je doet dit wanneer het JOU het beste uitkomt.

De data van de vragenuurtjes komen op de website te staan en je krijgt hier per mail ook reminders over.

Ik wil graag een paar kilo afvallen

Als je mij bij komt om even snel een paar kilo af te vallen, dan moet ik je teleurstellen. Ik ga voor de lange termijn. Een gezond eetpatroon dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Bijkomend effect kan daarbij zijn dat je een paar kilo afvalt en je een minder opgeblazen buik hebt. En in het algemeen heb je meer energie als je gezonder eet, je zit lekkerder in je vel.

Ik hanteer in mijn stijl de 80-20 regel. Dat houdt in dat je basis (80%) gezond is en dat er daarnaast dus ruimte is voor ongezond lekkers. Maar ik leer je ook gezonde én lekkere tussendoortjes in mijn cursus!

Zit er persoonlijke begeleiding bij de Family Gezondheidsbooster?

Ja, als je wilt kun je je vragen stellen in de Plien’s vragenuurtjes. Het is echter geen maatwerk cursus waarbij we een dieet of voedingspatroon voor jou specifiek gaan maken.

Een deel van de huidige cursisten maakt graag gebruik van de vragenuurtjes, maar een groot deel wil liever zelf alles rustig bekijken en doornemen.

Is het alleen voor mensen met een gezin?

Zoals je gemerkt zult hebben op mijn website en social media richt ik mij in principe op moeders met kinderen. Maar hé vaders zijn natuurlijk ook welkom.

Ook heb ik een aantal cursisten gehad die (nog) geen kinderen hadden of waarvan de kinderen al het huis uit zijn. Mijn voedingsstijl is gewoon gezond. Meer groente en wat minder vlees zijn voor iedereen goed.

Mijn recepten zijn op basis van 4 personen. (maar heel makkelijk aan te passen)

Ik volg een bepaald dieet

Mijn stijl is gewoon gezond, maar ik ben zeker bekend met diverse allergenen, zoals gluten. Hier kan ik tips over geven. Het is echter niet zo dat ik speciaal recepten maak voor een bepaalde allergie.

Je kunt zelf het beste inschatten of je recepten makkelijk kunt aanpassen zodat ze voor jou ook geschikt zijn. En als je wilt kun je me hier uiteraard ook altijd een bericht over sturen.

Wat als ik de cursus toch niks vind?

Mijn ervaring is dat iedereen altijd veel leert en nieuwe inspiratie opdoet in mijn trainingen. Je frist deels wat kennis op, je geeft aandacht aan je gezondheid en je probeert nieuwe gerechten uit.

Ik ben hierbij je stok achter de deur met motivatiemailtjes en vragenuurtjes.

Mocht je na 2 weken toch denken: dit is totaal niks voor mij. Mail me dan en ik stort gewoon je geld terug. Ik wil alleen tevreden cursisten die echt merken dat er dingen veranderd zijn in hun eetpatroon en in hun kijk op gezonde voeding. Daar doe ik het voor!

Hoe werken die Vragenuurtjes?

De Plien’s Vragenuurtjes zijn een optie, je betaalt hier niks extra’s voor.

Je bekijkt de video’s en e-books van de Family Gezondheidsbooster lekker in je eigen tijd. Heb je nog vragen hierover? Of over andere voeding? Ik beantwoord jouw vraag tijdens een vragenuurtje.

Dit is een online Zoom sessie. Je krijgt een linkje in je mail en kunt er live bij zijn als je wilt. Je leert ook veel van elkaars vragen. 😉

Ik plan de vragenuurtjes op diverse dagen en tijden, overdag en ‘s avonds.

Kun je er niet live bij zijn? Stuur me vooraf jouw vraag. Je kunt de vragenuurtjes altijd terugkijken via de link die je gemaild krijgt.

Er zijn ook cursisten die aangeven dat ze al meer dan voldoende halen uit de video’s en recepten uit de Plien’s Foodacademy. Jij bepaalt het zelf, doe wat bij jou past!