Keukentafelgesprek

pliens_keukentafelgesprek

Gezondere keuzes?

Praktischer dan dit gaat het niet worden. Lees dit maar eens.

  • Je weet dat je eigenlijk best wel wat gezondere keuzes voor jezelf en je gezin zou moeten maken.
  • Echt heel veel tijd heb je niet. Werk, gezin. Het kost allemaal al zoveel tijd.
  • Maar je weet niet zo goed waar je in de supermarkt op moet letten…
  • Je wilt je kinderen wel graag een echt gezonde basis geven. Maar ja waar begin je?
  • De meeste producten belanden op de automatische piloot in je winkelkarretje. Logisch.

Iets voor jou?

Zou je wel eens een goede screening van je keukenkastjes en koelkast willen? Wat is nu gezond? Wat is het makkelijke alternatief?

Geef je dan op voor een Plien’s keukentafelgesprek.

Ik kom bij jou thuis. Dat is immers de plek waar jullie het vaakst eten.

In 1,5- 2 uur gaan we jullie ontbijt, lunch en avondeten doornemen. Waar kun je makkelijk wat gezonders kiezen? Ik help je daarbij!

Na afloop krijg je van mij óók nog 3 e-books met lekkere recepten voor de broodmaaltijd en om meer groente te eten.

Wat kost dat?

179 euro

Voor dit bedrag kun je mij 1,5-2 uur alles vragen over gezonder eten en ga je echt zóveel stappen zetten om gezonder te kiezen. Je schrijft mee in het Plien’s notitieboek én je krijgt na afloop van mij 3 ebooks.

Woon je verder dan 15 km van mijn hometown Sint-Oedenrode? Stuur me dan even een berichtje. Ook daar heb ik een oplossing voor!

Mail me op ingrid@pliensfoodclub.nl

Reviews

Marjan Geerts: Wat een eyeopeners heb ik gekregen. Dit is iets dat iedereen zou moeten weten. Ik vind het fijn dat je in zo’n korte tijd zoveel kunt leren. Heb meteen ander beleg gekocht en ook de ontbijtgranen die ik altijd kocht, komen de deur niet meer in. Meer groente eten wordt met jouw tips ook een stuk makkelijker. Fijn dat ik ook nog ebooks heb gekregen met tips en lekkere recepten. Dank je wel Ingrid!

Willem de Jonge: Ik ben er superblij mee!

Cadeau gekregen van mijn vriendin. We begonnen het gesprek met het ontbijt. Ik schrok van dat er toch te weinig vezels naar binnen kwamen en veel te veel suiker. Gelukkig at ik ook gezonde dingen en bij de lunch ging het toch al wat beter. De tussendoortjes konden ook beter en bij het avondeten wist ik al dat het te weinig groente was. De tips die ik kreeg waren simpel en heel uitvoerbaar.

Wat was er nou zo fijn aan het gesprek – het was laagdrempelig, het vulde bestaande kennis aan en gaf volledig nieuwe kennis. Daarnaast had ik een aanvullend probleem – ik mag geen gluten en daar werd heel goed op ingespeeld. Je kan natuurlijk een boek kopen en dat helemaal gaan lezen maar met het gesprek kun je gelijk aan de slag en direct een verandering in gang zetten.

Judith Liebregts: even een #trots momentje delen. Vanmorgen hebben de kids ontbeten met crunchy muesli zonder extra suiker, aardbeien thee van Woezel en Pip zonder suiker of honing erin wat ze anders altijd deden, én allebei boterhammen met  ham, en kipfilet mee naar school. Zonder mopperen!! Bedankt voor alle tips! Ga nu bananen brood bakken!”