Plien’s…. dat ben ik!
Hé wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de vrouw achter de Plien’s foodclub. Ik stel me graag aan je voor.
Mijn naam is Ingrid, moeder van 2 kinderen (Pleun en Nienke, vandaar de naam Plien) woonachtig in het Brabantse Sint-Oedenrode. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte heb ik ruim 15 jaar gewerkt in de marketing/communicatie. Bij zowel levensmiddelenbedrijven als bijna 10 jaar voor de bekende gele supermarktketen. Dat wereldje met alle sluwe fabrikanten- en supermarktrucjes ken ik dus heel goed. 😉
Inmiddels bestaat de Plien’s foodclub alweer VIER jaar en heb ik honderden vrouwen mogen helpen en inspireren zowel live, op social media, als in de online Plien’s foodacademy.
Ik houd van eten. Duh wie niet zul je denken. Maar bij mij gaat het ver…
Ik word wakker en denk aan het lekkere warme ontbijtje dat ik ga maken. Zo’n zin in. Bij de lunch eet ik graag een zelfgemaakt soepje met een restje van het avondeten. Dat avondeten is eigenlijk altijd anders. De vraag “hebben we dit al eens eerder gegeten mama?” moet ik dan ook vaak met NEE beantwoorden.
Veel groente, weinig vlees, ik houd van kleur op mijn bord en dan het liefst ook nog in een kleurige schaal. Er staan dan ook heel veel bakjes en schaaltjes in mijn keukenkastjes.
Ik houd van nieuwe producten uitproberen, nieuwe smaken ontdekken. Zet mij in een buitenlandse supermarkt en je ziet me de eerstkomende paar uur niet terug. Op een menukaart kies ik juist voor een gerecht dat ik nog niet ken.
Ik lees álles wat ik maar kan vinden over eten. Inspiratie, kennis. Slurp het allemaal op. Ik heb Voeding & Marketing gestudeerd en daarna een opleiding tot Voedingscoach gedaan. Maar ook ik blijf leren! Honger naar kennis noem ik dat 😉
Waar ik géén NEE tegen zeg?
Uh Ingrid, doe je alleen maar gezond?
Nee hoor er zijn genoeg dingen waar ik geen nee tegen kan zeggen: zoute drop, salmiakbollen, pure chocolade (geen bonbons, met soms verrassend onaangename vullingen), paprikaribbel chips en oude kaas met appelstroop. Oh zo lekker!